• Str. Atomistilor nr. 407, Bloc Turn IFA, Lab 511, Magurele, Ilfov, 077125, Romania

Companie

Misiune:

"Cresterea adresabilitatii la procedurile chirurgicale fotonice pentru pacienti si urologi prin dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de dispozitive chirurgicale fotonice Thulium cu pret accesibil"

Locatie:
ifa
Str. Atomistilor nr. 407
Bloc Turn IFA
Lab 511
Magurele, Ilfov, 077125,
Romania

 

Fabricam dispozitivele noastre intr-un laborator aflat in cel mai mare campus stiintific dedicat institutelor nationale de fizica nucleara, cuantica, a laserelor si plasmei. Acesta este si locul in care se dezvolta cel mai mare laser din lume – laserul ELI.

Istoric:

Cvintall Enterprises este o companie inovativa high-tech dedicata excelentei in domeniul dispozitivelor chirurgicale laser. Ideea dezvoltarii unui dispozitiv chirurgical laser cu pret accesibil s-a nascut din experienta si nevoile profesionale ale dr. Codrut Raduta si dr. Boris Batir, pionieri ai procedurilor chirurgicale fotonice laser Thulium in Romania.

Proiectul de cercetare-dezvoltare a durat aproape trei ani si a implicat specialisti din SUA, Germania, Franta, Marea Britanie, Canada si Romania. Inainte de aparitia dispozitivului CVINTALL TM 120 procedurile chirurgicale fotonice laser Thulium nu erau accesibile majoritatii pacientilor din cauza pretului foarte ridicat al dispozitivelor deja existente pe piata, iar spitalele pur si simplu nu isi puteau permite un astfel de dispozitiv.

Politica in domeniul calitatii:
quality

Cvintall Enterprises a dezvoltat si implementat un Sistem de Management al Calitatii ce corespunde perfect cerintelor standardului ISO 13485, asa cum a fost certificat de renumitul organism TUV NORD.

Avem urmatoarele Obiective de Calitate:
  • Furnizarea de dispozitive laser de inalta calitate si inalta performanta
  • 0% produse neconforme

 

Certificate
cvintall-pda-mc
cvintal-tnpmdd
cvintall-tnp-mdd

Aveti nevoie de mai multe informatii?